Sheet music - Bladmuziek
Search - Categories
Search - Contacts
Other site content
Search - News Feeds
Search - Tags

Digitale shop

Bij Les Editions du Nord kan je bepaalde partituren ook in digitale vorm aankopen.
We werken hiervoor samen met een externe partner (MyPartitor).

Hieronder vind je de volledige catalogus beschikbare werken, klaar voor aankoop en onmiddellijke download.
De klassieke gedrukte partituren en werken vind je in onze standaard shop

Over ons

Les Editions du Nord (of LEDN) is opgericht in 2005.

De uitgeverij is gespecialiseerd in muziek voor Concert Band, Accordeon, Gitaar, Keyboard en Klarinet.

De belangrijkste componisten/arrangeurs/auteurs zijn: Iwan Michailov, Mario Balestra, Nadine de la Croix, Frans Hanssen, Arie Vonk, Hans van Schuppen, Alexander Dietrich, Etienne De Winne & Myriam Mees.

Contacteer ons

Indien u vragen heeft over onze website, uw persoonsgegevens, onze partituren of andere publicaties, neem dan contact op via het webformulier.

Wij zijn u graag van dienst!

Vind je muziekpartituur online bij Les Editions du Nord

Muziekpapier sepia klein

 Op deze website vindt u ons volledige assortiment aan partituren, zowel onze pedagogische uitgaven alsook virtuoze concertmuziek.

Via verschillende zoekfuncties (titel, componist, instrument, moeilijkheidsgraad, enz.) kunt u de gewenste partituur selecteren. U kan ook browsen doorheen de verschillende categorieën van partituren via een drop down menu. Om een gedetailleerd beeld te krijgen van een partituur zijn er gratis pdf samples en audio files. Wil u onze catalogus downloaden, klik dan hier.

Ook over de componisten van onze uitgaven kunt u informatie terugvinden op de website. Regelmatig zullen we één van hen in de kijker plaatsen.

Eenvoudig online bestellen en betalen

Om online te bestellen kunt u terecht in de LEDN shop. U moet zich éénmalig registreren als LEDN klant door een account aan te maken en uw emailadres en paswoord in geven. Daarna kan u overgaan tot betaling op de door u gewenste manier.

Al onze prijzen zijn BTW inclusief. Verzendingskosten, volgens het gewicht van uw bestelling, komen automatisch bij de totaalprijs. Na betaling ontvangt u een email met bevestiging en leveringstermijn. Vanzelfsprekend kunt u ook een bestelling plaatsen via mail, telefoon of fax (zie contact).

Voor al uw verdere vragen zijn wij steeds bereikbaar, alle werkdagen van 9u30 tot 16u30, met uitzondering van de feestdagen.

Deze site gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën.

Indien u uw browser cookie instellingen niet wijzigt, aanvaardt u ze.

Begrepen